ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Stížnost na nepřiměřeně mírný trest v případu týrání zvířete
Nepřihlášený uživatel#52 May 04, 2026, 07:53
Návrh pod dohledem EU v hlídání dostupnosti veterinární správa v psů a koček včetně i tý v jsou venku toulavé koček.
Vytvořit možnost postup trestní stíhání mladistvých po dospělý občanů ČR v EU finanční prostředky na veterinární i trestní finanční postih pod 10 mln Kč.
Vytvořit možnost postup trestní stíhání mladistvých po dospělý občanů ČR v EU finanční prostředky na veterinární i trestní finanční postih pod 10 mln Kč.
Nepřihlášený uživatel#53 May 04, 2026, 09:17
Je to fakt hrozné jak někteří lidi jsou krutý ke zvířatům a chovají se k nim jak k netvorům ale i zvířata jsou živé ne předměty mají právo ne žití ne na týrání prosím kdo to čte bojujte za práva zvířat a proti týrání zvířat, dětí a osob děkuji.
Anonymous#54 May 04, 2026, 09:43
Modlím se aby těm pachatelům umřely děti na rakovinu.
Nepřihlášený uživatel#55 May 04, 2026, 09:58
Co se děje je hrozné, ale ti, co o tom rozhodují to asi berou tak, že to jsou pouze,, zvířata ''. Kdyby se jednalo o děti, tak by to řešili určitě jinak a hned. Říká se, že ten, kdo ubližuje zvířatům může ubližovat i lidem. Jsou to hyeny. Poslední příspěvek, co jsem viděla, jak feťák mlátí svýho psa, než zavolali PČR byl pryč. I na natočená videa by se mělo brát zřetel jako důkaz, okamžitě zvíře těmto hyenám odebrat a dát doživotní zákaz mít jakékoli zvíře. Děkuji všem, co se podílíte na záchranách týraných zvířat. Je to boj, ale pro některá zvířata bohužel pozdě.
Ortcikrová Petra
Ortcikrová Petra
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nepřihlášený uživatel#57 May 04, 2026, 10:46
Vrcholně NESOUHLASÍM a pobuřuje mě týrání zvířat!!!!!
Tresty za tyto hrůzné činy by měly být daleko vyšší !!
Zuzana Kačírková
Tresty za tyto hrůzné činy by měly být daleko vyšší !!
Zuzana Kačírková
Nepřihlášený uživatel#58 May 04, 2026, 11:13
Dobrý den . Děkuji za zprávu. Jsem velmi zklamaná. Rozhodně tam napíši. Tohle je výsměch . Musí dostat tvrdý trest. Ta Fenečka musela neskutečně trpět. Nevím jak by soud rozhodl, kdyby se to stalo přímo jejich nejblížším. Každý Soudce , který za týráni dává jen podmínky tam nepatří. Tenhle svět je vzhůru nohama. Už je mě z toho opravdu nanic. Tohle že je spravedlnost? Pro koho? Absolutně nepříhlíží na to byl to živý tvor.
Nepřihlášený uživatel#59 May 04, 2026, 11:23
Ja nepochopim jak my jsme ve 21.stoleti uplne zabržděný!!!!!! Jak se netresta ublizeni zvireti ... Usekla bych jim ruce ... Ublizi zvireti ,ublizi cloveku !!!!!!!!!! Tenhle stat , to je jedna velka fraška !!!!!!!!! Bych blila!!!!!!!!
Nepřihlášený uživatel#60 May 04, 2026, 12:37
Vy si rikaye lidi!??? Vy jste totalni hnusni zkurvene zrudy! Mam toho dost tohleto cist!! Myslute si, ze tohleto chovani je normalni nebo jako podminku? Ktery inteligent tohleto mohl vynest?!! Podminka! Pokud tohleto nedochazi soydu jako zvirata jsou ziva bytost a citi bolest stejne kako clovek! Proc mam porad psat dokola, kdyz porad se najde kreten, ktery tohleto udela? A co se stane kretenovi? Kdybych mohla vyrvala bych tomu zmrdovi srdce at vi co je to bolest!! A soud ? Da podminku? Boze jak jste mentalne zaostali!
Je me z vas spatne co dokaze hovado!!
Kopasova Etela
Je me z vas spatne co dokaze hovado!!
Kopasova Etela
Nepřihlášený uživatel#61 May 04, 2026, 12:53
Vyšší tresty !!!!
Smrt za Smrt .
Týrání za týrání !
Smrt za Smrt .
Týrání za týrání !
Nepřihlášený uživatel#62 May 04, 2026, 13:02
Toto je neco otresneho! Chce se mi brecet, jaky jsou lidi hovada. Tady by melo platit oko za oko, zub za zub- udelat jim to same, lito by me jich nebylo!!!
Nepřihlášený uživatel#63 May 04, 2026, 13:17
Udělat to někdo mému psovi, tak je to mrtvý člověk, i kdybych dostal doživotí.
Nepřihlášený uživatel#64 May 04, 2026, 13:27
Emaily napsány, kéž by to pomohlo. Co se děje je šílené ...
Nepřihlášený uživatel#65 May 04, 2026, 14:49
Ty dva pachatele bych potrestala stejně. Zmlátit rýčem do hlavy, zlomit čelist a zaživa zahrabat v lese. Trest pro ty dva zmetky vynesený soudy je výsměch sadistů vůči empatii a všemu lidskému co v nás je a díky čemu si říkáme, že jsme lidé.
Nepřihlášený uživatel#66 May 04, 2026, 15:59
Už jsem se k tomu vyjadřovala na IG, justice kašle na ty nejvíce nevinné bytosti, prostě proto, že se nemohou bránit a soudci, už tak líní a neschopní, tak nemusí hnout zadkem. Žijí z našich peněz a nejsou celá desetiletí schopni narovnat tak esenciální a jednoznačnou nespravedlnost. Tak hlavně že vysoké platy si dokázali odhlasovat téměř okamžitě. Už sama existence takové justice je nespravedlivá.
Nepřihlášený uživatel#67 May 04, 2026, 16:27
Lidi - dobytci,
jste vy vůbec lidé?? Karma na vás, hajzli!
Žádné alternativní či podmíněné tresty - min. 2 roky natvrdo!!!
jste vy vůbec lidé?? Karma na vás, hajzli!
Žádné alternativní či podmíněné tresty - min. 2 roky natvrdo!!!
Nepřihlášený uživatel#68 May 04, 2026, 16:35
Napsala jsem jim. Díky za upozornění. Chudák fena, musela to být děsná smrt. Jen mi není jasné, proč takovým lidem majitel psa dal.
Nepřihlášený uživatel#69 May 04, 2026, 18:19
Prosim. Vemte rozum do hrsti zvíře bolest cítí intenzivněji než lide si to uvědomte proboha ...10x vice než-li lidé. Obracíme se k vám a žadame vas. O pomoc . Udělej tě už konečně s tím něco na co vas tu máme?!?
Nepřihlášený uživatel#70 May 04, 2026, 19:22
Je mi moc a moc smutno z toho, že zbitý pes je pochován zaživa, utýraná kočka v SUŠIČCE je předhozena k sežrání a malé dítě svěřeno do péče NARKOMANŮM. Už nevěřím žádnému politikovi ani justici, všichni mě nenávratně zklamali. Inuška Kvačkovaá
Nepřihlášený uživatel#71 May 05, 2026, 05:51
Tohle už se musí začít pořádně trestat,jinak se to nikdy nezmění.Neskutečné,jak dokáže někdo takhle ublížit zvířeti a ještě víc neskutečně je to,že to projde,jako by to nebyl ani živý tvor
Nepřihlášený uživatel#72 May 05, 2026, 13:16
Děkujeme za Vaši práci....jsem pro vyšší tresty určitě!! Takhle to dal nejde
Nepřihlášený uživatel#73 May 06, 2026, 12:15
Je mi z toho opravdu špatně ....nechápu vůbec co to jsou za lidi... fuj... největší zlo jsou lidi ...a bohužel mají nejvíce práv 👎toto se musí řešit.Brutalita vůči zvířatům stoupá jelikož nejsou za to dostatečné tresty nechápu co jsme za stát 😡 ignorovat bezpráví a zlo na těch nejzranitelnějších....ať se justice a ti co tam sedí stydí!!!!!Stojím plně za vámi a děkuji za to co děláte pane Sokolíku 🥰
Nepřihlášený uživatel#74 May 06, 2026, 12:15
Je mi z toho opravdu špatně ....nechápu vůbec co to jsou za lidi... fuj... největší zlo jsou lidi ...a bohužel mají nejvíce práv 👎toto se musí řešit.Brutalita vůči zvířatům stoupá jelikož nejsou za to dostatečné tresty nechápu co jsme za stát 😡 ignorovat bezpráví a zlo na těch nejzranitelnějších....ať se justice a ti co tam sedí stydí!!!!!Stojím plně za vámi a děkuji za to co děláte pane Sokolíku 🥰
Nepřihlášený uživatel#75 May 06, 2026, 12:15